Custom Query (1515 matches)

Filters
 
Or
 
  
 
Columns

Show under each result:


Results (58 - 60 of 1515)

Ticket Resolution Summary Owner Reporter
#59 fixed Biomass of groups keeps disappearing administrator carieh
Description

Something keeps happening to the biomass data I input in the model???? Where does it go??? I input-ed it in the model, then went on to define diet and fishing, and when I came back it was gone...... the P/B, Q/B, and U/Q ratios were still there. At first I thought it was me, but then I input-ed and it disappeared again. I have no idea where it is going??? Also happend for model 2A after I was messing around with fleets I came back and no biomass

#60 fixed locking of cells/ shading of cells administrator carieh
Description

The shading of cells (blue) is different from version 5. I am not sure if this is intentional or not? When I add in 3 parameters to the basic input screen, the 4th cell for the group becomes shaded blue- which locks the cell if I remember correctly. How,ever for detritus and phytoplankton (producers) the shading in version 5 is different than for consumers, because I believe you don't need as many parameters for these groups. In version 6.0.0.6 the cells are not being shaded for detritus and producers.

This may be linked to the next bug # 63

#61 fixed Parameterization of model (number of parameters to enter) administrator carieh
Description

I re-entered the biomass data, and tried to parametrize the model- I get an error stating that I need more parameters, although it works in version 5 with the amount of parameters I have, I think version 6.0.0.2 thinks it needs more parameters than it does- it is not estimating the EE as it should it wants the value to be inputted in the basic input. also it wants all the values for the phyotplankton group (even though I ticked it as a producer group). The detritus seems to be fine- in terms that I only have to input the biomass to make the model happy :-) I tried entering an EE=0.99 for phytoplankton to see if this would satisfy the need for more parameters, but this just caused another error-Ecopath mass balance DLL- error during parameter estimation

By the way I noticed if you go into the status tab at the bottom and try to see why your model isnt working, then you click on the reason the model didnt run- the cells in the basic input screen that you are missing information for turn red- this is great whoever thought of it (should get mentions in manual)

This may be causing bug #62

Note: See TracQuery for help on using queries.